<>
Daha Eski=>
16 Kasım
Bilgisayar Mühendisliği | Öğrencimizin Projesine TÜBİTAK Desteği
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Bilal Ekrem Harmanşa’nın projesi, TÜBİTAK’ın üniversite öğrencileri araştırma projeleri programı kapsamında destek kazandı.
15 Kasım
İslâmî İlimler Fakültesi | Arapça Dil Bilgisi Alanında Ortak Bir Yayın
İslâmi İlimler Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Ali Bulut ile Dr. Öğr. Üyesi Receb Abdülvehhab’ın birlikte kaleme aldığı el-Kâfî fi’n-Nahv adlı Arapça dil bilgisi kitabı Arapça eğitiminde kaynak eser olarak yayımlandı.
13 Kasım
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Darussalam Gontor Üniversitesi ile İyi Niyet Anlaşması
Üniversitemiz ile Endonezya Darussalam Gontor Üniversitesi arasında iyi niyet anlaşması imzalandı.
09 Kasım
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Kırklareli Valisi Osman Bilgin Üniversitemizi Ziyaret Etti
Kırklareli Valisi Osman Bilgin Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti.
28 Ekim
Tarih | ''Kafkasya İhmal Edilemez Bir Coğrafyadır''
Üniversitemiz ile Dağıstan Devlet Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “Tarihten Günümüze Türkiye-Dağıstan (Kafkasya) İlişkileri Sempozyumu”nda Türkiye-Dağıstan ilişkileri siyasi, sosyal ve ekonomik yönleriyle ele alındı.
26 Ekim
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Kartepe Zirvesi’nde Göç ve İnsanlık Konuşuldu
Üniversitemizin de paydaşları arasında yer aldığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kartepe Zirvesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla yapıldı.
26 Ekim
Edebiyat Fakültesi | Siyerin Sinema ve Görsel Sanatlarla İlişkisi
Hz. Peygamber’in sanat ile anlatımı meselesine sunduğu değerlendirmeler ve yapıcı tekliflerle alanda nitelikle bir kaynak oluşturan “Sîreti Sûrette Görmek Çalıştayı” bu kez siyerin sinema ve diğer görsel sanatlarla ilişkisini ele aldı.
11 Ekim
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | “Yükseköğretimde Radikal Değişim Şart”
Üniversitemizin 2018-2019 Akademik Genel Kurul Toplantısına katılan Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yükseköğretimde kalite çalışmalarına dair kapsamlı bir konuşma gerçekleştirdi.
08 Ekim
Bilgisayar Mühendisliği | Öğrenci ve Mezunlarımıza TEKNOFEST’ten Ödül
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrenci ve mezunları, 20-23 Eylül tarihlerinde düzenlenen TEKNOFEST’te THY’nin Travel Hackathon yarışmasında yazılım projesiyle ödül kazandı.
08 Ekim
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Maneviyat Ekseninde Gençliğin Durumu ve Gelecek
“V. Ulusal Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu” Gençliğin Durumu ve Gelecek temasıyla 5-6 Ekim’de Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.
<=Geri
Daha Eski=>