FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Resmi İnternet Sitesi
Daha Eski=>
08 Ekim
Geleneksel Türk Sanatları | Fuat Sezgin Sanat ile Yâd Ediliyor
Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına hat, tezhip, minyatür, halı-kilim dokuma, cilt ve çini eserleriyle hazırlanan “Bilimden Sanata Yansımalar Sergisi”, üçüncü kez sanatseverlerle buluşuyor.
07 Ekim
Hukuk Fakültesi | Dijitalleşme Çağında Hukuk Bildirileri Kitapta Toplandı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi iş birliğiyle Nisan 2019’da düzenlenen Uluslararası Hukuk ve Toplum Konferansı (ICLAS 2019) bildirileri bir kitapta toplandı.
04 Ekim
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Programı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Programı ve Akademik Genel Kurul Toplantısı Haliç Yerleşkesi’nde yapıldı.
30 Eylül
2019
Biyomedikal Mühendisliği | Gıda Sahteciliğine Yapay Zekalı Önlem: Elektronik Burun
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Biyomedikal Elektronik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gıda analizi için üretilen E-Burun, sahip olduğu sensörler aracılığıyla meyvenin kokusunu alıyor ve türünü belirliyor.
26 Eylül
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Milli Teknoloji Hamlesinde Mezunlarımızın İmzası
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi mezunu dört arkadaş bugün aynı şirket çatısı altında geleceğin teknolojilerini üretiyor.
26 Eylül
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Endonezya Büyükelçisi Üniversitemizi Ziyaret Etti
Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhammed Iqbal ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih Andı’yı makamında ziyaret etti.
Bilgisayar Mühendisliği | Enes Aydoğdu’ya TÜBİTAK'tan İkincilik Ödülü
TÜBİTAK’ın Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda daha önce İstanbul Bölge birincisi olan Bilgisayar Mühendisliği mezunumuz İbrahim Enes Aydoğdu, diğer bölge birincileriyle büyük final için TEKNOFEST’te yarıştı.
Biyomedikal Mühendisliği | İnsanlık Yararına SanalGÖZ
TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması’na katılan Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz Büşra Nur Boztepe, Merve Becerikli ve mezunumuz Emrah Tema, “Görme Engelli Bireyler için SanalGÖZ” projesiyle finalde yarıştı.
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Tüm Enerjimizle 6 Gün Boyunca TEKNOFEST’teydik!
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te öğrencilerle ve 7’den 70’e teknoloji meraklılarıyla buluştu.
11 Eylül
Bilgisayar Mühendisliği | Türksat Model Uydu Yarışmasında Ter Döktüler
Türksat ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı düzenlenen Model Uydu Yarışması’nın 4’üncüsü TEKNOFEST kapsamında 9-12 Eylül tarihlerinde Türksat Gölbaşı Yerleşkesi’nde yapıldı. Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz T-CESSÜS adlı takımlarıyla yarışmada yer aldı.
<=Geri
Daha Eski=>