HABER ARSIVI
Daha Eski=>
22 Şubat
Güzel Sanatlar MYO | Çizgilerin Ardında 45 Yıl
Yıldız Teknik Üniversitesi’nde başladığı hocalık görevini, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nde sürdüren, binlerce mimar ve restoratör yetiştiren Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Lütfi Yazıcıoğlu meslekte 45. yılını kutladı.
22 Şubat
Güzel Sanatlar MYO | Mezunlar Bir Arada, Hatıralar Başrolde
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, Mezunlar Buluşması adı altında kapsamlı bir etkinliğe imza attı.
20 Şubat
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | ''Şehirlerimize Kimlik Katmalıyız''
Kentsel dönüşüm uygulamalarının, hukuk, mimarlık ve mühendislik perspektifinden ele alındığı “Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar” paneli, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Haliç Yerleşkesinde düzenlendi.
14 Şubat
2018
Güzel Sanatlar Fakültesi | Fatih Sultan Mehmed'in Şiirleri Hat Sanatı ile Buluştu
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yayınları, Güzel Sanatlar kategorisinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri Hat Eserleri: Fatih Divanından Şiirler adlı kitabı yayımladı.
08 Şubat
Meslek Yüksekokulu | Çocuklar için Geliştirilen Materyaller Tescillendi
Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Banu Akbaş’ın yürüttüğü “Eğitimde Araç Gereç Geliştirme” dersi kapsamında üretilen 2 ürün, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından “Tasarım Tescil Belgesi” ile koruma altına alındı.
07 Şubat
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Jinan Üniversitesi Yöneticilerini Ağırladık
Lübnan Jinan Üniversitesi yöneticilerini Üniversitemizde ağırladık.
05 Şubat
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fatih Sultan Mehmed Han Bisiklet Turu ile Anılacak
Fatih Sultan Mehmed Han doğduğu topraklarda düzenlenecek bisiklet turu ve bir dizi etkinlik ile anılacak.
25 Ocak
2018
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Malezyalı Öğrenci Liderleri Türkiye’de Buluştu
Dünyanın farklı ülkelerinde öğrenim gören Malezyalı öğrenci liderleri, ülkelerinin ve çağın meselelerini tartışmak üzere Üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlenen Boğaziçi Zirvesi’nde bir araya geldi.
22 Ocak
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Çaykur Rizespor Yöneticilerinden Üniversitemize Ziyaret
Türk futbolunun Karadeniz temsilcilerinden Çaykur Rizespor’un yöneticileri Habib Agun ve Sadullah Köse, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti.
18 Ocak
İslâmî İlimler Fakültesi | Arapça Öğrenmekteki Kasıt İslâm Kaynaklarına Erişmek
Türk öğrencilere nitelikli ve kolay Arapça öğretimi için Arapça öğretiminde özel metotların geliştirilmesini zorunlu gören Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslâmi İlimler Fakültesi, Türkiye’deki Arapça öğretimini bu yıl 4. kez masaya yatırdı.
<=Geri
Daha Eski=>